OVER Hokaho

Uw huisdier zal in veilige handen zijn.
 

Hoi, mijn naam is Ruth! Als dierenliefhebber begrijp ik dat u zeker wilt weten dat uw snorretje of woefke veilig en vrolijk is terwijl u reist of werkt. 

Mijn beroep is deeltijdse onderwijzeres. Dit doe ik reeds 25 jaar in het lager onderwijs. Daarnaast maak ik tijd om mijn passie te volgen: dieren. Vandaar de start op 1 juni 2020 met HOKAHO: HOnd- en KAt- HOtel. Viervoeters kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven of bij ons in opvang komen terwijl ze verzorgd en/of uitgelaten worden en daarbij de nodige aandacht krijgen. 

Als kind groeide ik op met honden. Ondertussen heb ik het geluk gehad om van vele hondjes het baasje geweest te zijn: Poedel, Boxer, Berner Sennen, Deense Dog, Franse Bulldog en nu nog steeds een fier baasje ben: Engelse Cocker en een Powder Puff. Een dwergpapegaai woont ook bij ons. Sinds juli 2020 zijn 2 weeskittentjes blijvertjes geworden. In het verleden heb ik als huisdieren cavia's, skinny's en konijnen gehad.

Ook doe ik vrijwilligerswerk bij een erkende organisatie: opvangmama van weeskittentjes . Dit doe ik ondertussen al 7 jaar en elk mini-snorretje vond zijn/haar forever home. Daar doe je het tenslotte voor!

Ik behaalde in 2020 het diploma dierenasiel. Hierdoor vergaarde ik heel wat kennis over viervoeters : EHBO bij dieren, dierengezondheid, zoönosen, hygiëne , ethologie van hond en kat, vaccinaties, wettelijke verplichtingen,...

 Ik zal er voor zorgen dat uw huisdier optimaal verzorgd wordt wanneer u mijn hulp nodig hebt.  

Snorrengroetjes Ruth