OVER Hokaho

Uw huisdier zal in veilige handen zijn.
 

Hoi, mijn naam is Ruth! Als dierenliefhebber begrijp ik dat u zeker wilt weten dat uw poezeltje of woefke veilig en vrolijk is terwijl u reist of werkt. 

Mijn beroep is deeltijdse onderwijzeres. Dit doe ik reeds 25 jaar in het lager onderwijs. Daarnaast maak ik tijd om mijn passie te volgen: dieren. Vandaar de start op 1 juni 2020 met HOKAHO: HOnd- en KAt- HOtel. Viervoeters kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven of bij ons in opvang komen terwijl ze verzorgd en/of uitgelaten worden en daarbij de nodige aandacht krijgen. 

Als kind groeide ik op met honden. Ondertussen heb ik het geluk gehad om van vele hondjes het baasje geweest te zijn: Poedel, Boxer, Berner Sennen, Deense Dog, Franse Bulldog en nu nog steeds een fier baasje ben: Engelse Cocker en een Powder Puff. Een dwergpapegaai woont ook bij ons. Sinds juli 2020 zijn 2 weeskittentjes blijvertjes geworden. In het verleden heb ik als huisdieren cavia's, skinny's en konijnen gehad.

Ook doe ik vrijwilligerswerk bij een erkende organisatie, Purrito Cat Shelter: opvangmama van weeskittentjes . Dit doe ik ondertussen al 7 jaar en elk mini-snorretje vond zijn/haar forever home. Daar doe je het tenslotte voor! 

Sinds 2024 ben ik één van de asielverantwoordelijken van de VZW Purrito.

Ik behaalde in 2020 het diploma dierenasiel. Hierdoor vergaarde ik heel wat kennis over viervoeters : EHBO bij dieren, dierengezondheid, zoönosen, hygiëne , ethologie van hond en kat, vaccinaties, wettelijke verplichtingen,...

 Ik zal er voor zorgen dat uw huisdier optimaal verzorgd wordt wanneer u mijn hulp nodig hebt.  

Snorrengroetjes Ruth